Monday, April 20, 2009

Jom Jalan-jalan

Salam...

Entri kali ni Abi postkan gambar masa Hajar n abang Muazz gi jalan-jalan...

Menanti abi dan ummi bersiap... ye ye... nak gi jalan...


Abang Muazz dan Hajar macam boring jer... tunggu Umi pergi toilet jap...


Sampai je kat Pasaraya Mydeen, Umi dan Abi ajak Abang Muazz dan Hajar pi makan... wow, bestnyer.. tgk je la abang Muazz tuh...seronok semacam jer...

Abang Muazz gelakkan apa tuh??


Hajar nak makan chicken chop and teh ais... leh ker abi ???


Hajar nak order apa tuh??? Sengih-sengih jaa mengeja...


Selesai je beli barang-barang, abi dan ummi bawak Hajar dan abang Muazz masuk Mini Zoo kat belakang Mydeen... tiket masuk RM2. Walaupun kecik, ok lah. Dapat tgk binatang seperti burung, rusa, itik, burung merak dan macam-2 lagi...


Hajar tgk apa tuh??


Kat belakang abang Muazz tu burung apa yer???


Hajar cuba nak melarikan diri...takut ke tuh??


Abang Muazz nampak letih jer...

Itulah Muazz dan Hajar... kalau kuar jalan-jalan memang seronok. Dapat naik kereta pusing-pusing, jalan-jalan. Sekarang ni ummi dah tak berapa larat nak berjalan. Dah 8 bulan lebih dah baby dalam perut ummi. Ada masa nanti, kita jalan-jalan lagi yer...

0 comments:

Blog Pilihan

Abi & Ummi

Asma'

Asma'

Jalan-jalan

Jalan-jalan

Abang Muazz

Abang Muazz

Hajar

Hajar

Keluarga Kami

Keluarga Kami
Keluarga Bahagia... Moga2 hingga ke Syurga... Ameen. Berkatilah hidup kami Ya Rabb

Pemata Hati

Pemata Hati

Jam Kami

Hari ini

Abang Muazz

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Asma'

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Ulangtahun Abi & Ummi

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Klik dalam kolam utk bagi ikan makan

Kak Hajar

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Abi Kami

My photo
Jurulatih Utama Pendidikan Islam, Program j-QAF, KSSR Negeri Selangor. Kini berkhidmat di SK Desa Putra, Kajang. 2005-2009 di SK Telok Menegon, Klang.

Followers