Thursday, August 06, 2009

Sannah Helwa Ya Gameelah...

Sannah Helwa Ya Gameelah...

Sannah Helwa Ya Gameelah...

Sannah Helwa Ya Gameelah...

Sannah Helwa Ya Gameelah...

Alhamdulillah... hari ni genap usia Hajar 2 Tahun... ikut kalendar Masihi la...

Abu belikan kek coklat kegemaran semua... terutama ummi tersayang. Walaupun kek tak besar manapun, tapi jelas terpancar kegembiraan Hajar... kali pertama menyambutnya...


Inilah kek coklat Hajar...
Abang Muazz pun bersama meriahkan sambutan ini... terima kasih abang!

Inilah menu yang sempat abi dan ummi sediakan...
ada kek coklat, pulut kuning dan rendang ayam dan karipap... huhu


Abang Muazz dan Hajar dah ready nak potong kek tuh... smile...


Hajar suruh abang Muazz duk tepi pulak, Hajar nak posing sorang-sorang depan kek coklat. Ye lah, Hajar kan Birthday Girl hari nih... pelbagai emosi Hajar tunjukkan... hehehe


Semoga Hajar akan jadi anak yang solehah, penyejuk hati ummi dan abi... dah 2 tahun Kak Hajar... cepat sungguh masa berlalu...

Selain Abi, Ummi dan Abang Muazz... Asma' pun tak ketinggalan meraikan sambutan Malis Hari Jadi Kak Hajar... tengok la Asma' tu... gembira gak dia walaupun tak boleh nak sama-sama makan kek coklat yang best tuh... hehehe

Selamat Hari Jadi Kak Hajar...

7 comments:

ummu Masyitah said...

selamat hari lahir Hajar.makcik doakan hajar sihat sejahtera dan jadi anak solehah .

syanashwa said...

happy birthday dear.. :) semoga terus membesar dgn sihat dan kuat!! hari ni baby aunty genap 6 bulan!! boleh la kongsi kek kak hajar tu!! ;) sedapp lak tgk mama hajar punya pulut kuning tu!!.. yumm yumm..

Fiez Kejora said...

wah jelesnye hajar mkn kek coklat...xajak cik de pun...dahla comel skrg sejak nk jadi anak dara ni...cik de terliur ko pulut kuning tu....yum yum yum

ibnatumusa said...

hepi 2nd besday hajar chumei... :-)

Hajar said...

time kasih semua...

aunti ummu masyitah: terima kasih atas doa itu... Ameen

Aunti Nashwa : datang la umah nak makan pulut kuning... nnt ummi buat makaroni bakar... besttttt

Cikde : Tu la, mai la klang ni hah... bukan jauh pun. :)

Aunti Wan: time kasih... :)

aZiEaNa AbU hAsSaN said...

salam kak zaima ingat lagi tak kita...

azie wife azral, kita jumpa masa um gath dekat umah kak yuna...

hajar dah 2 tahun yer...cute sgt...hehehe jenguk2 la blog kita juga...boleh tukar2 link sekali :)

Kak Zaimah said...

to Azeana: 'Alaykum salam.. Mesti la ingat lagi..

Hajar cakap terima kasih aunty.. Baby Zahrah lagi cute, Hajar geram nak cubit pipinya yang montel tu!

Thanks sudi ziarah blog kami.

Blog Pilihan

Abi & Ummi

Asma'

Asma'

Jalan-jalan

Jalan-jalan

Abang Muazz

Abang Muazz

Hajar

Hajar

Keluarga Kami

Keluarga Kami
Keluarga Bahagia... Moga2 hingga ke Syurga... Ameen. Berkatilah hidup kami Ya Rabb

Pemata Hati

Pemata Hati

Jam Kami

Hari ini

Abang Muazz

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Asma'

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Ulangtahun Abi & Ummi

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Klik dalam kolam utk bagi ikan makan

Kak Hajar

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Abi Kami

My photo
Jurulatih Utama Pendidikan Islam, Program j-QAF, KSSR Negeri Selangor. Kini berkhidmat di SK Desa Putra, Kajang. 2005-2009 di SK Telok Menegon, Klang.

Followers