Sunday, May 03, 2009

Jalan2 Hujung Minggu

Salam...

1 Mei 2009

Abi dan ummi bawak kami semua gi jalan-jalan ke Pantai Remis, Kuala Selangor. Memang best, bukan sahaja dapat jalan-jalan tepi pantai sambil makan kepok lekor dan air kotak, kami dapat gak main-mian kat playground...

Yang best tu, cikde pun ikut sama... ciksu, jangan jeles tau...

Bergambar di tepian pantai... abang ghalit tengok layang-layang


Jalan-jalan...


Hajar menungkan apa tuh??? Jauh je...

Posing nampak... cikde la yang suruh nih... ish..ish

Tgh makan kepok... huhu

Bestnya dapat main...huhu

Ummi dan Cikde tgh shopping pe tuh??

Penat je main, kami singgah di surau dekat Meru untuk solat Maghrib. Lepas tu abi bawak kami makan. Nak tau makan kat mana?

Ta daaaaaaaaaaaaa....


Satay Hj Samuri. Nak belanja cikde, ummi dan tentunya kami la... Banyak gak kami makan... Hajar makan 5 cucuk. Abang je makan sikit... 3 cucuk jer... selebihnya??? Faham-faham je lah... huhu


Cikde control je nampak... makan la..

Kami makan satay... tengok je la kami makan tu...best tau

Best tul jalan-jalan hari ni. Lain kali abi kata nak datang lagi. InsyaAllah.

2 comments:

Linz said...

Cantik dah pantai remis yeak.. Dekat 20 tahun tak pernah jejak.

Hamidi & Isteri mengajar dimana sekarang? Sebut Meru, teruja nak tinggal komen..

Mohd Hamidi said...

salam khalah Linz...

mmg dah cantik Pantai Remis tuh, ada karnival time kami pergi

Saya mengajar di SK Telok Menegon, Klang. boleh ke blog saya...

Isteri plak, housewife... full time

Blog Pilihan

Abi & Ummi

Asma'

Asma'

Jalan-jalan

Jalan-jalan

Abang Muazz

Abang Muazz

Hajar

Hajar

Keluarga Kami

Keluarga Kami
Keluarga Bahagia... Moga2 hingga ke Syurga... Ameen. Berkatilah hidup kami Ya Rabb

Pemata Hati

Pemata Hati

Jam Kami

Hari ini

Abang Muazz

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Asma'

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Ulangtahun Abi & Ummi

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Klik dalam kolam utk bagi ikan makan

Kak Hajar

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Abi Kami

My photo
Jurulatih Utama Pendidikan Islam, Program j-QAF, KSSR Negeri Selangor. Kini berkhidmat di SK Desa Putra, Kajang. 2005-2009 di SK Telok Menegon, Klang.

Followers