Friday, June 05, 2009

Bercuti di kampung

Salam semua...

Sepanjang cuti di kampung ni, kami tak banyak berjalan ke mana. Sebabnya Ummi masih dalam berpantang, baby Asma' pun kecik lagi...

Jadi kami ikut abi pergi kenduri ngan nenek dan tok jer. Tapi kalau takde kije, kami update la blog kami...


Abang Muazz tengah update blog nya...


Hajar pulak duk layan gambar cikde dan ciksu... rindu ler tuh

Abi kata, hari Ahad ni genap baby Asma' 14 hari. Abi nak cukur rambut baby Asma'... Lepas tu, hari Isnin 8hb, tok nak buat jamuan cukur rambut baby Asma' pulak. Sebabnya hari Isnin ni ramai pakcik dan makcik kami dari KL akan pulang bercuti...

So, kami jemput la kawan-kawan dan pak cik serta makcik untuk datang majlis jamuan makan sempena cukur rambut adik kami pada Isnin ni 8hb Jun di umah Tok dan Tok Ayah di Kg Pasir Jelatang, Pasor Hor, Kubang Kerian,...

Ok... kami pergi dulu... bye

0 comments:

Blog Pilihan

Abi & Ummi

Asma'

Asma'

Jalan-jalan

Jalan-jalan

Abang Muazz

Abang Muazz

Hajar

Hajar

Keluarga Kami

Keluarga Kami
Keluarga Bahagia... Moga2 hingga ke Syurga... Ameen. Berkatilah hidup kami Ya Rabb

Pemata Hati

Pemata Hati

Jam Kami

Hari ini

Abang Muazz

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Asma'

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Ulangtahun Abi & Ummi

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Klik dalam kolam utk bagi ikan makan

Kak Hajar

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Abi Kami

My photo
Jurulatih Utama Pendidikan Islam, Program j-QAF, KSSR Negeri Selangor. Kini berkhidmat di SK Desa Putra, Kajang. 2005-2009 di SK Telok Menegon, Klang.

Followers